Ciorba de vita

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 20887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 200 g oase de vita
  • 1 ceapa intreaga
  • 2 morcovi rondele
  • 1/2 pastarnac taiat fasii
  • cateva frunze de telina tocate marunt
  • 50 g orez
  • 5 cartofi cubulete
  • 1 ardei rosu taiat marunt
  • 3 lingurite de sare
  • 1 legatura de leustean
  • 3 pahare de bors acru
  • 3 l apa
  • 200 ml suc de rosii
  • smantana daca doriti sa puneti in farfurie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de rosii, borsul iar la sfarsit se pune verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Valentina 1

17.04.2010, 14:10

Am facut-o azi, a iesit foarte buna!!!!

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:27

da , de vita totdeauna este foarte gustoasa .

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare